- Rakentaminen on taitolaji, joka meillä on hyvin hallussa -

0400 680 878

Porrastyöt asennuksineen Hämeenlinnan seudulla

Toteutamme portaita mittatilaustyönä toivomastasi materiaalista

Etsitkö laadukkaita ja kestäviä portaita kotiin, vapaa-ajan asunnolle, toimistolle tai muuhun toimitilaan? Rakennusliike Torak Oy:ltä saat räätälöidyt portaat, joissa yhdistyvät perinteisen käsityön laatu ja moderni design. Teemme portaita muun muassa puusta ja betonista sekä jonkin verran myös teräksestä. Puu antaa lämpimän ja kodikkaan ilmeen, betoni luo moderneja linjoja ja teräs lisää kestävyyttä sekä nykyaikaista tyylikkyyttä. Pääasiallista palvelualuettamme on Hämeenlinnan seutu, ja portaita on mahdollista toimittaa tarpeen mukaan myös muualle Suomeen.

Portaiden muottityöt

Ammattilaisen tekemät muottityöt ovat portaiden rakentamisen perusta, jotta lopputuloksena saadaan kestävät ja laadukkaat portaat. Toteutamme myös portaiden muottityöt käytännön kokemuksen tuomalla ammattiosaamisella. Hankimme muottimateriaaliksi mittatilaustyönä tehdyt, sopivat puurunkoiset portaat. Tällaisella muotilla tehtynä saadaan ulos betonivaluiset ja laatoitettavat portaat.

 

Haluatko lisätietoja porrastuotteistamme tai kilpailukykyisen tarjouksen? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin katsotaan miten voimme olla avuksi! Teemme suunnitelman mukaan tarpeitasi vastaavat, tyylikkäät ja kestävät portaat.

Mikäli suunnittelet laajempaa uudistusta tai remonttiprojektia kotiin tai muuhun kiinteistöön, lue myös saneeraus- ja remonttipalveluistamme!

Ota yhteyttä